Simply Relax
Image default
Reizen

Op vakantie naar Spanje

Op vakantie naar Spanje?

Heb jij voor deze zomer je vakantie al geboekt? Of ben je op zoek naar een leuke stedentrip? Een land als Spanje leent zich uitstekend voor het vieren van jouw welverdiende zonvakantie, maar ook voor het maken van een mooie stedentrip.

Wat dacht je van een stedentrip naar Valencia waar ontzettend veel bezienswaardigheden te bezoeken zijn, maar waar je ook kunt genieten van een zonvakantie op het heerlijke strand van Valencia. Hetzelfde geldt voor Málaga waar je ook kunt genieten van een zonvakantie, maar ook van alles wat een Spaanse stad te bieden heeft.

Waar op vakantie in Spanje?

Als je op vakantie naar Spanje gaat dan heb je een ruime keuze aan bestemmingen. De Costa del Sol heeft alleen al ontzettend veel plaatsen waar jij kunt genieten van een heerlijke vakantie. Plaatsen als Estepona, Marbella, Torremolinos en Carihuela zijn uitermate geschikt voor jouw vakantie.

Als je echt van een zonvakantie wilt genieten dan is Carihuela aan de Costa del Sol een aanrader. Dit is van oorsprong een vissersplaatsje, maar tegenwoordig leeft men er van het toerisme. En dit merk je aan de gezellige boulevard en alles wat daar te beleven valt. Als je naar dit plaatsje op vakantie wilt en wilt verblijven in een kleinschalig hotel met zeezicht dan is hotel Pedro de ideale accommodatie. 

Als je liever in een appartement verblijft in hetzelfde plaatsje dan is Carihuela Park een goed complex. Dit is wel een grootschalige accommodatie, maar het is centraal gelegen en de kamers zijn er ruim en alles is niet zo lang geleden gerenoveerd.

Wat je keuze ook gaat worden of je nu een stedentrip of een zonvakantie wilt boeken Spanje heeft ontzettend veel te bieden. Ook als je niet iedere dag op het strand wilt liggen. De steden hebben ontzettend veel interessante bezienswaardigheden die je echt eens moet gaan bekijken.