Simply Relax
Image default
Reizen

5 activiteiten in Benidorm voor je volgende vakantie die de moeite waard zijn

Als je naar Spanje wilt voor je volgende vakantie is een bezoek aan Benidorm aan te raden. Benidorm wordt beschouwd als een van de beste locatie voor toeristen om te bezoeken in Spanje en er zijn vele dingen die je er kunt doen.

In en rond Benidorm zijn er veel prachtige locaties die je moet ontdekken en om dit op een gemakkelijke en eenvoudige manier te doen, is het hebben van een huurauto een aanrader. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Benidorm die je kunt contacteren om een goedkope huurauto te vinden. Maar alvorens dit te doen is het aan te raden om een vergelijking te maken van de verschillende autoverhuurdiensten. Door een vergelijking te maken zal je een autoverhuurdienst en een huurauto vinden die het best bij je budget past.

5 beste activiteiten in Benidorm die je niet wil missen

Er zijn veel dingen die je bezig zullen houden in Benidorm. En met een huurauto die je hebt uitgekozen bij een van de vele autoverhuurbedrijven, ben je klaar om Benidorm te ontdekken. Laten we enkele van de belangrijkste en populairste dingen bespreken die je moet doen wanneer je in Benidorm op vakantie gaat.

1.      Terra Natura

Terra Natura is een themapark met vele wilde dieren. Als je van dieren houdt die niet overal gemakkelijk te vinden zijn, moet je dit themapark zeker bezoeken. Er zijn veel gebieden te verkennen die vele verschillende werelddelen voorstellen.

Dit natuurpark is niet alleen een dierentuin, het is echt een park waar ook uitleg te vinden is over de planten en bomen die er staan. De dieren hebben ook genoeg ruimte om zich thuis te voelen en alles is zeer mooi onderhouden. Dit themapark is zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen.

2.      Algar Watervallen en Guadalest

Als je van de natuur en watervallen houdt, is een uitstap naar de watervallen van Algar een absolute aanrader. Ze liggen in de bergen en je hebt hier een prachtig uitzicht op de omliggende valleien. Het dorpje Algar staat in schril contrast met Benidorm en is een echte must-see tijdens je vakantie, zeker als je een natuurliefhebber bent.

Guadalest is een van de meest bezochte dorpen in Spanje. Het is een verbluffend bergdorpje met vele musea, winkels en cafés.

3.      Mundomar

Mundomar betekent in het Spaans liefde voor de zee. Dit is een uitstekende locatie om te ontdekken, zowel voor kinderen als voor volwassenen, omdat er veel zeeleven en activiteiten te doen zijn. Er zijn ook vele watersportactiviteiten mogelijk zoals zwemmen met de zeeleeuwen en spelen met de dolfijnen. Er is veel aandacht besteed aan de veiligheid van je kinderen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze iets overkomt. 

4.      Benidorm Fietstocht

Als je van avontuur en sensatie houdt, is deze fietstocht een echte aanrader tijdens je verblijf in Benidorm. Het is een 30 km lange tocht die je je hele leven zult herinneren omdat het zo leuk en opwindend is.

Het is een afdaling, wat betekent dat je je laat leiden door de zwaartekracht en dat je voldoende snelheid en sensatie ervaart. Echter, je moet in gedachten houden dat je ervaren genoeg moet zijn om deze fietstocht te maken.

5.      Playa de Poniente

Op dit beroemde strand kan je zwemmen en andere watersportactiviteiten beoefenen. Je kan er de hele dag doorbrengen en herbronnen.

Conclusie

Benidorm is een prachtige plaats met veel activiteiten en mogelijkheden om te ontdekken. Sommige van deze activiteiten worden in de tekst in detail besproken en de andere activiteiten kan je zelf beleven in je huurauto.