Simply Relax
Image default
Motorfietsen

E-cruisen met een e-chopper

E-cruisen met een e-chopper

Koop jouw elektrische e-chopper nu bij Escooter Nederland

Ben jij ook een fan van de stoere looks van een chopper motor? Lekker cruisen over de weg, genieten van de vrijheid en stoere uitstraling. Het hebben van een dergelijke chopper is nu mogelijk voor iedereen. Bij Escooter Nederland hebben we verschillende choppers om jou heerlijk te laten cruisen over de weg. Met een uitgebreid assortiment is er altijd wel een e-chopper die bij jou past. 100% elektrisch, 100% stoer en 100% duurzaam. Bij Escooter Nederland wordt cruisen vanzelf e-cruisen!

Elektrische chopper om te cruisen

De chopper staat bekend om het geluid, maar ook zeker ook om het heerlijke cruisen op de weg. Daarbij zijn de echoppers herkenbaar aan hun minimalistische design en robuuste materialen. De chopper kan je geheel in eigen stijl laten uitvoeren of aanvullen met bepaalde accessoires. Zo kan je heerlijk cruisen in jouw eigen stijl. Heb je vragen over de mogelijkheden? Bel met onze werkplaats, onze monteurs helpen je graag verder.

Geruisloos ecruisen

De e-chopper heeft danwel een herkenbaar minimalistisch design, qua geluid is het een totaal andere beleving. Met de elektrische chopper kan jij 100% geruisloos cruisen. Stel je nu eens een ritje door de natuur voor: je zit lekker relaxt te cruisen, en je geniet van de omgeving…de wind voel je door je haren, je handen aan het stuur, je ziet de mensen langs de weg kijken en je het voelt alsof de weg van jou alleen is. Dit is de nieuwe manier van toeren: e-cruisen!

Wil je zelf beleven hoe een e-chopper rijdt? Vraag een gratis proefrit aan! Bij Escooter Nederland geven we altijd eerlijk advies, en heb je natuurlijk de mogelijkheid om zelf het plezier van e-cruisen te voelen. Misschien een lekker extraatje: De koffie, met een overheerlijk Brabants worstenbroodje staat voor jouw klaar!

Voordelen van e-cruisen in chopper stijl

Een elektrische chopper geeft jouw veel voordelen. Ten eerste staat de e-chopper gewoon goed. De chopper ziet er superstoer uit door de verschillende design elementen. Het is net alsof je op een Harley Davidson rijdt, maar dan 100% elektrisch. Door de nieuwe techniek en krachtige accu hebben de e-choppers een snelle laadtijd en kunnen ze lang mee. Daarbij heb je geen uitstoot en is er weinig onderhoud nodig. Voel het gemak van opladen met slechts een stekker en stopcontact. Een bezoekje aan de benzinepomp is voor jou niet meer nodig. Dit gaat je echt schelen in de portemonnee.

De wegligging van de e-chopper is perfect. Je kan eenvoudig versnellen en remmen door het gebruiksvriendelijke ontwerp van de elektrische chopper. Of je nu op een rechte weg of bocht rijdt, je doet het met gemak en in stijl.

Milieubewust e-cruisen

Ben je met een e-chopper bewuster bezig met het milieu? Ja, eigenlijk wel. De benenwagen is natuurlijk altijd milieubewuster, maar met een elektrische chopper heb je geen uitstoot (CO2) en ben je super zuinig in gebruik. De afgelopen tijd groeit het aantal elektrische scooters enorm. De e-scooters zijn populair vanwege hun zuinigheid, en met de Harley-looks ook natuurlijk vanwege hun stoere design. Onlangs is zelfs in het Klimaatakkoord gezegd dat alle scooters, met een begrenzing van 25 kilometer per uur, vanaf 2025 elektrisch moeten zijn. Met een e-chopper kan je dan niet alleen heerlijk e-cruisen, je bent ook helemaal voorbereid met de ontwikkelingen.

Ecruisen in eigen stijl

Bij Escooter Nederland kan je cruisen over de weg in de stijl die bij jou past. Jij kan jouw e-chopper in jouw kleur en jouw uitvoering laten samenstellen. Verras ons met jouw wensen, en wij maken het voor jou. We beschikken over een eigen werkplaats waar alle e-choppers gemaakt worden. Als een van de eerste e-chopper leveranciers in Nederland, kunnen we een uitgebreid assortiment aan onderdelen aanbieden. Ook kunnen we jou een compleet advies geven over de e-choppers. De service van Escooter Nederland wordt dan ook met een dikke ‘10’ beoordeeld, en daar zijn we trots op.

Waarom koop jij een e-chopper van Escooter Nederland?

Elektrische scooters zijn populair. De mogelijkheden zijn enorm. Bij Escooter Nederland kies je uit kwalitatieve e-scooters met een uniek design en sterke motor. Daarbij krijg je echte persoonlijke service, kan je altijd een proefrit doen en ben je welkom op onze werkplaats. Cruisen op een e-chopper voelt fantastisch! En dat gevoel geven je graag al vanaf het moment dat je met Escooter Nederland contact opneemt. Daarbij is het cruisen op de weg met een e-chopper super voordelig, want je hoeft geen benzine meer te kopen. Het enige wat je nog hebt is een stopcontact. En dat ook gewoon een stopcontact in huis, schuur of kantoor zijn. Geen gedoe aan de laadpaal dus.

“Super goede service en duidelijke uitleg. Na de proefrit meteen het exemplaar mee kunnen nemen was een mooie rijklare deal!”

Cruisen naar je werk

Naar je werk gaan wordt lekker met een e-chopper. Geheel in stijl cruise je naar je werk. Het scheelt jouw super veel aan reiskosten! De prijs van benzine, diesel en gas gaan naar verwachting de komende tijd alleen maar verder stijgen. Voor jou gaat dit geen verschil maken. De reiskosten blijven voor jou super laag, en daarbij rijd je helemaal relaxt naar kantoor. E-cruisen wordt voor jou de nieuwe manier van woon-werkverkeer.

 

 

Afstanden rijden met elektrische chopper

Een veel gehoorde vraag is ‘welke afstand kan je rijden met een elektrische chopper?’ Net als bij elektrische auto’s heeft de ontwikkeling van elektrische accu’s ook voor e-choppers niet stil gestaan. Afhankelijk van het type e-chopper kunnen afstanden van 50 tot zelfs 110 kilometer gemaakt worden. Een andere vraag is of je wel service kan krijgen op je e-chopper. Bij Escooter Nederland hebben we een goede werkplaats met alle nodige onderdelen om jouw elektrische chopper optimaal te laten rijden. Niets houd jou tegen om heerlijk te gaan e-cruisen.

Wat kost een elektrische chopper?

Ben je benieuwd naar de prijs van een e-chopper? In onze e-chopper shop zie je verschillende soorten elektrische choppers, maar je kunt ze natuurlijk ook in onze showroom komen bekijken. De prijs wordt bepaald door de actieradius van de e-chopper, het model, de uitvoering en de materialen die gebruikt zijn voor de e-chopper. Je kunt hier ook eventuele accessoires aan toevoegen, om jouw e-chopper helemaal naar wens te customizen. Je kunt een e-chopper in een keer betalen, of kiezen voor termijnbetalingen. Zo houdt je de prijs zelf in de hand.

Proefrit e-chopper

Ervaar zelf het e-cruisen met de elektrische choppers van Escooter Nederland. Vraag nu een gratis proefrit aan.

https://www.escooter-winkel.nl/