Simply Relax
Image default
Eten

De leukste familie-uitjes in Kaatsheuvel

Ben je een echt familiemens? Heb je een hele grote familie? Of organiseer je jaarlijks een familiedag waarop je met het gezin en je familie leuke dingen gaat doen? Dan is dit artikel iets voor jou! In Kaatsheuvel kun je namelijk heel veel leuke familie-uitjes organiseren voor grote én kleine families!

Met zijn allen uit eten

Uit eten gaan. Wie houdt er niet van? Dit is een superleuke activiteit om te doen met iedere familie; ongeacht of deze groot of klein is. Als je met zijn allen uit eten gaat heb je uitgebreid de tijd om helemaal bij te kletsen. Daarnaast kun je lekker blijven zitten, want het eten wordt gewoon voor je gereserveerd. Tenzij je een lopend-buffetrestaurant hebt uitgekozen natuurlijk, dan zul je wel even je eten moeten gaan halen. Wil je uit eten bij een restaurant in Kaatsheuvel, dan is het wel belangrijk om van tevoren even te reserveren omdat je met een grotere groep komt. Zo voorkom je dat er niet genoeg plek is voor iedereen en kun je iedereen vooraf alvast informeren over waar ze gaan dineren.

Ga naar de Efteling

Zeg je Kaatsheuvel, dan zeg je eigenlijk al automatisch ‘Efteling’ want dat is toch wel een van de grote publiekstrekkers van Kaatsheuvel. Dit is dan ook hét pretpark om met je familie naartoe te gaan, want je hebt voor iedere leeftijd leuke activiteiten en attracties. Hier kun jij je de hele dag verwonderen bij het kasteel van Doornroosje, natte voeten krijgen in de Piraña of de magische sfeer van de Fata Morgana proeven. Wil je de dag helemaal goed afsluiten? Dan kun je ook lekker eten nabij de Efteling. Maar dit doe je uiteraard pas nadat je voor de achtste keer in Joris en de Draak bent geweest natuurlijk.

Samen een elektrische chopper huren

Vind je het niet erg om op een chopper rond te rijden, maar wil je dit het liefst met je familie doen? Dan kun je samen met je familie een e-chopper ofwel elektrische chopper huren. Deze geruisloze chopper is super leuk om de regio mee te verkennen en je zal je nog verbazen over de snelheden die ze kunnen behalen. Let wel op dat iedereen oud genoeg is om mee te kunnen toeren op de e-chopper. Wil je met kleine kinderen iets organiseren, dan kun je misschien beter kiezen voor een uitgebreide wandeling in de natuur.

Maak een uitgebreide boswandeling in een natuurgebied

In Noord-Brabant zijn veel mooie natuurgebieden te vinden. Heb je kleine kinderen in de familie, dan is dit een ideaal uitje om te ondernemen. Kleine kinderen kunnen namelijk naar hartelust spelen in de bosrijke omgeving en voor de volwassenen is het heerlijk om lekker lang in de buitenlucht te vertoeven.

 

https://grandcafe-dunord.nl/