Simply Relax
Image default
Eten

Heerlijk lunchen in Kaatsheuvel

Lunchen op een plek waar het elke dag om jou draait, dat doe je in hartje Kaatsheuvel. Grand Café Du Nord is al jarenlang the place to be voor bewoners uit de regio, maar ook voor Eftelingbezoekers! Het restaurant bevindt zich namelijk op maar 5 minuten rijden van het populaire pretpark. Van lunchen tot borrelen en dineren, je kunt er heerlijk binnen en buiten vertoeven.

Goed eten voor een eerlijke prijs

De keuken bij Grand Café Du Nord overtreft je verwachtingen, zonder dat de prijzen torenhoog uitlopen. Je eet en drinkt je buik dus vol voor een eerlijke prijs. Hoewel er veel ruimte is voor bezoekers – 100 plekken in het restaurant en 90 plekken op het (verarmde) terras – is het van belang dat je op tijd je tafel reserveert. Het restaurant in Kaatsheuvel is namelijk een populaire locatie om te lunchen, borrelen en dineren.

Ervaar de smaak van de Josper

De Josper is een Spaanse houtskooloven die niet meer weg te denken is uit de keuken en het menu van Grand Café Du Nord. De Josper is een combinatie van een oven en een grill en geeft elk gerecht een unieke smaak. Terwijl een aantal gerechten hierop klaargemaakt worden, zal de textuur en sappigheid blijven. Proef de biefstuk bijvoorbeeld eens, een biefstuk zoals deze altijd zou moeten zijn: mals, vol van smaak en sappig.

Reserveer je tafel vandaag nog

Wil je eens gaan borrelen, dineren of lunchen in Kaatsheuvel? Wacht dan niet langer en reserveer je tafel vandaag nog. Laat dan meteen weten of je graag een plekje in het restaurant of op het terras wilt, dan wordt daar rekening mee gehouden. De contactgegevens en meer informatie vind je allemaal op de overzichtelijke website.