Simply Relax
Image default
Verzamelen

Met deze tassen ga je altijd ontspannen de deur uit

Met deze tassen ga je altijd ontspannen de deur uit

Voor veel mensen is het elke dag weer stressen om op tijd de deur uit te komen. Vooral wanneer je een druk gezinsleven hebt kan het een uitdaging zijn. Is iedereen netjes gekleed? Heeft iedereen zijn lunchpakketje? En dan zul je altijd zien dat je toch nog iets vergeten bent. Niet goed voor je stresslevels. Dat moet toch anders kunnen. En dat kan ook! Met deze praktische tassen.

 

Less is more; het telefoontasje

In het kader van het klimaat is consuminderen een heel goed idee. We denken misschien wel dat we van alles nodig hebben, maar als je er echt over nadenkt valt dat echt wel een beetje mee. OK, als je de deur uit gaat voor een drukke werkdag heb je wellicht wel iets meer nodig. Maar moet je in je vrije tijd nou echt zo’n grote tas meeslepen? Welnee. In je telefoontasje kun je niet alleen je telefoon kwijt, laten we wel wezen, je meest belangrijke bezit. Maar ook je betaalpas en id of rijbewijs kunnen daar een plekje krijgen. Meer heb je toch niet nodig?

Praktisch en stijlvol met een rugzak van Cowboysbag

Als je dan toch spullen met je mee wilt nemen dan kun je dat maar beter op praktische manier doen; op je rug! Met een rugzak verdeel je het gewicht van je tas over je schouders en rug waardoor het veel minder zwaar voelt. Daardoor stap je niet alleen ontspannen naar buiten, maar blijf je ook ontspannen en met een goede houding lopen terwijl je een tas draagt. Bovendien heb je met een rugzak je handen vrij, wat vooral erg handig is als je met het ov op pad gaat. Nu zijn er natuurlijk tig tassenmerken die toffe rugzakken maken, van sportief tot klassiek. Maar wil je een stijlvolle tas die overal bij past dan zit je heel goed bij Cowboysbag. En het idee dat je er supergoed uit ziet geeft toch ook meer zelfvertrouwen en dus meer rust en ontspanning. Win win!

Al je essentials bij de hand met een clutch

Formele evenementen zijn voor veel mensen sowieso een bron van spanningen en zenuwen. Want ben je niet underdressed, of juist overdressed? En hoe zat het ook alweer met tafel etiquette? Ook overeind blijven op hoge hakken is een uitdaging. Dus er zijn zoveel dingen die mis kunnen gaan tijdens zo’n avond. Je vraagt je bijna af waarom je het nog zou doen. Wat je wel onder controle hebt is je outfit, inclusief je accessoires. En daar zit het ‘m nou net in als het chique moet. Sieraden mogen dan in overvloed en ook de tas mag passen bij de gelegenheid. En dat kan natuurlijk alleen met een echte luxueuze clutch.  Zo’n exemplaar dat sierlijk is qua omvang en die je elegant in de hand draagt of onder de arm, als je je handen even nodig hebt. Perfect om je feestelijke outfit helemaal af te maken, en je kunt er ook nog wat handige dingetjes in stoppen zoals een lipstick, tissue, klein flesje parfum en natuurlijk je telefoon.