Simply Relax
Image default
Anders

Oppasser gezocht?

Opzoek naar een oppasser voor uw kind? De vraag is waar kijkt u dan? U kijkt uiteraard kijken of u iemand kent in uw familie of vriendengroep, wellicht dat oma of opa tijd heeft om op uw kleine te passen. Stel dat dit niet mogelijk is en u op zoek zult moeten gaan naar een structurele oplossing voor dit probleem, wat moet u dan doen? Gelukkig zijn er verschillende websites die gebaseerd zijn op het vinden van een oppasser. Vaak kunt u via zulke websites dus makkelijk een oppasser voor uw kind inhuren. Ook is het mogelijk om als werknemer oppaswerk te zoeken. Deze verzamelwebsites dienen namelijk als een algemene plek voor ouder en potentieel werknemer.  

 

Babysitting

Voor een potentieel werknemer is het makkelijk om oppas werk te zoeken via deze kanalen. Als werknemer kun jij aangeven op welke dagen, tijden en locaties beschikbaar bent voor te kunnen oppassen. Hierbij kun je vaak ook een profiel aanmaken waarbij je aangeeft op hoeveel kinderen je maximaal wilt passen per dag. Het kan namelijk zo zijn dat je het wellicht niet gewend bent om op 3 kinderen tegelijk te passen. Ouders met zoveel aantal kinderen kunnen dus beter wellicht voor een andere oppasser zoeken.  Tevens als je op zoek bent naar oppaswerk kun je ook gebruik maken van een functie die beschrijft wat voor soort leeftijd jij ervaring mee hebt. Het kan namelijk zo zijn dat je alleen maar als babysitter te werk wilt gaan en bijvoorbeeld niet als een oppasser voor iemand van de lagere school. Het is voor ouders namelijk ook een handige functie om te kunnen zoeken naar één persoon met de juiste criteria en de juiste ervaring voor het oppassen van uw kind.

 

Oppaswerk zoeken

Het is natuurlijk fijn dat er websites bestaan die zich juist focussen op het vinden van een oppasser of juist personen die graag een bijbaan als oppaswerk zoeken helpen. Gemiddeld verdient een oppasser rond de € 12 per uur als het kind wakker is. Mocht het een oppasser zijn die juist werkt op de momenten dat de kinderen aan het slapen zijn, dan zal het tarief vaak ietsjes lager liggen. Denk hierbij aan rond de € 7 per uur.