Simply Relax
Image default
Auto

Auto detailing: krasvrij resultaat door polijsten auto

De trotse bezitter van een mooie auto wil natuurlijk dat zijn of haar auto zijn waarde behoudt. Of je nu een exclusieve, luxe auto hebt of een wat gewoner model, als autoliefhebber wil je graag dat je auto de beste behandeling krijgt. We gaan hier in op de diensten van een car detailing bedrijf, dat de details van auto’s tot in de puntjes verzorgt. Denk hierbij aan services als het polijsten van je auto.

Je auto weer als nieuw door polijsten

Een gladde, glimmende auto zonder krassen en spinnenwebkrasjes is voor veel autobezitters een grote wens. Je auto krasvrij krijgen kan gelukkig ook zonder dat je de auto laat spuiten. Een car detailing expert kan namelijk met polijsten auto een zeer goed eindresultaat bereiken, mits het natuurlijk niet om een geval van schade gaat. Bij polijsten gaat het niet om het opvullen van krassen, maar om het verwijderen van krasjes uit de lak. Met een polijstmachine en met de hand wordt de blanke laklaag weggepoetst. Daarna wordt het resultaat verzegeld met een goede lakbescherming, zoals glascoating of Paint Protection Film.

Wat houdt auto detailing nog meer in?

Niet alleen op je autolak, maar ook op je ramen kunnen krasjes ontstaan. Met de polijstmachine en met pads kan een fijn laagje van het oppervlak worden weggeschuurd. Een car detailing service kan je auto ook schuren in plaats van polijsten, om de sinaasappelhuid te verwijderen en de blanke laklaag zo glad mogelijk te maken. Uiteraard kan je bij een car detailing bedrijf je auto ook op een luxueuze en veilige manier laten reinigen of kan je een hoogwaardige wax laten aanbrengen. Ten slotte behoort ook de reiniging van het interieur van je auto tot de mogelijkheden.

Ride & Shine voor detailing van je auto

Ride & Shine High End Car Detailing is gespecialiseerd in het reinigen van auto’s en daarnaast in het polijsten, aanbrengen van Paint Protection Film, glascoaten, wrappen en customizen. Je kan bij dit bedrijf alleen terecht op afspraak. In een veilige omgeving krijgt je auto de volledige aandacht, zodat je deze met een gerust hart kan achterlaten.

https://www.rideandshinedetailing.nl/