Simply Relax
Image default
Audio

3 redenen om een geluidsstudio te kopen

Een geluidsstudio van Esmono Sound B.V. is een échte aanwinst voor iedere muzikant, maar ook voor bijvoorbeeld stemacteurs. De studio’s zijn veelzijdig en geheel naar wens in te richten, eventueel met extra accessoires. Heb je interesse om een geluidsstudio te kopen? Met de volgende 3 redenen om deze aankoop te doen, is jouw twijfel direct weggenomen.

Reden 1: een dempingswaarde tot wel 45 decibel

De studio’s van Esmono Sound B.V. komen in 3 varianten:

  • De BASIC: deze cabine heeft een wand van circa 50 millimeter dik. Hiermee bereikt het een dempingswaarde van 30 à 35 decibel.
  • De PRO: deze cabine heeft een wand van circa 80 millimeter dik en bereikt hiermee een dempingswaarde van 35 à 40 decibel.
  • De EXCELLENT: de EXCELLENT is de keuze van vele muzikanten. De wand is circa 100 millimeter dik en bereikt hiermee een dempingswaarde van 40 à 45 decibel. Dit betekent dat buren geen last meer hebben van bijvoorbeeld muziekinstrumenten.

Oftewel: je hebt ruime keuze om een geluidsstudio te kopen die aan jouw wensen voldoet. Bepaal hoeveel dempingswaarde je nodig hebt en kies een geschikt model uit.

Reden 2: keuze uit extra accessoires

Om je geluidsstudio 100% naar wens te maken, kan je er ook allerlei accessoires bij kopen. Denk bijvoorbeeld aan vensters met dubbel veiligheidsglas. Zo kan er van buitenaf naar binnen gekeken worden, zonder dat de muzikanten worden gestoord. Ook kan je kiezen voor vloertegels, kabeldoorvoeren en een inbouwslot.

Reden 3: in stilte werken

Het geluid dat niet naar buiten kan, is waarschijnlijk de hoofdreden waarom je een geluidsstudio wil kopen. Maar wat ook erg fijn is, is dat je in de studio in alle stilte kan werken. Het werkt natuurlijk van twee kanten! Ideaal dus als je je even goed moet concentreren op tekst bijvoorbeeld.

Maak je geluidsstudio perfect op maat

Via de website vraag je eenvoudig en snel een offerte aan. Ook staat het team natuurlijk graag voor je klaar indien je vragen of opmerkingen hebt. De contactgegevens vind je ook op de website. Alvast heel veel plezier in je studio met geluidsisolatie!