Simply Relax
Image default
Auto

Lekker je comfortzone in!

Het klinkt allemaal zo leuk en aardig: uit je comfortzone komen. Wie heeft het nog niet gelezen in 1 of ander boek over persoonlijke ontwikkeling? Er zit natuurlijk wel een kern in, dat buiten die comfortzone de groei zit. Maar, dat is niet wat je altijd en overal wil. Soms wil je even tot rust komen en dat doe je natuurlijk heerlijk in je comfortzone. Bij deze dus een pleidooi voor de comfortzone! Wil jij ook lekker genieten van je comfortzone? Check dan deze tips.

Zorg voor jouw comfortzone cave met viaplay

Tuurlijk als sport jouw ding is, dan zit je natuurlijk helemaal goed met viaplay. Heerlijk genieten van sport. Wil je optimaal genieten zorg er dan voor dat je alleen of met vrienden je heerlijk terug kunt trekken in de comfortzone met viaplay. Misschien ook wel een plek waar je een tap hebt geïnstalleerd, zodat het schuimende goudgele vocht heerlijk binnen handbereik is. Viaplay, vrienden en bier, wat wil een mens nog meer? Altijd maar bezig zijn met groei is dodelijk vermoeiend. Soms heb je iets anders nodig: je comfortzone!

Voor de anderen

Natuurlijk is de ideale cave voor iedereen anders. Het punt is gewoon dat het fijn is dat je zorgt voor een plek waar jij je terug kunt trekken en gewoon jouw ding kunt doen om tot rust te komen. Het kan ook gaan om een soort wellness room of een bibliotheekkamer als je van boeken houdt. Het gaat erom dat het jouw comfortzone is.

Uit je comfortzone

Het mooie is dat je vanuit je comfortzone weer de rust hebt, om daarna weer buiten je comfortzone dingen te doen. Zo houd je een mooie balans. Het voordeel is ook dat als je ook buiten je comfortzone komt, dat het je comfortzone vergroot. Zo wordt de ruimte waarbinnen jij je comfortabel voelt steeds groter.

https://iptv-kopen.com/viaplay-in-nederland/