Simply Relax
Image default
Anders

Maak van je huis een wellness centrum

Heerlijk ontspannen, zoals in een wellness centrum, waarom kan dat eigenlijk niet thuis? Tuurlijk is het lastiger om in je dagelijkse omgeving, waarin van alles ‘moet’, tot rust te komen. Toch is dat niet direct onmogelijk. Sterker nog, er zijn een heleboel manieren om meer rust te creëren. Lees hier hoe je dat kunt doen.

Plek van rust in huis

Zorg voor een extra ruimte in huis. Deel desnoods een kamer op in twee delen. Voor echte rust is een eigen plek namelijk onontbeerlijk. Richt deze plek ook in voor de optimale rust. Alleen bijvoorbeeld een JBL-box met rustgevende meditatiemuziek is het enige ‘lawaai’ dat in deze ruimte past.

Is er geen aparte ruimte of heb je alleen een schermafscheider in de kamer? Doe dan oortjes in en kies rustgevende muziek uit om te beluisteren.

Warmtepomp jacuzzi

Waarom zou je naar de spa moeten voor een jacuzzi? Als je zorgt voor alle juiste benodigdheden voor je jacuzzi, zoals een warmtepomp jacuzzi, dan heb jij ook thuis een heerlijke plek voor rust. Informeer wel eerst over alle accessoires en koop dan ook een warmtepomp jacuzzi, want dan is er ook geen stress over het budget, doordat je niet alle kosten vooraf goed hebt ingeschat. Tip: een warmtepomp jacuzzi kun je laten installeren.

Rust van binnenuit

Het is makkelijk om de plek de schuld te geven voor het gebrek aan rust. Alleen als je echt verlicht bent, dan is zelfs het gevoel van rust in een drukke metro nog te vinden. Ga dus op zoek naar rust in jezelf. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het belangrijkste is dat je in het moment bent. Het huidige moment wordt namelijk vaak niet op waarde geschat. De toekomst en het verleden worden vaak overschat. Alleen de plek waar alles is, inclusief de rust? Dat is in het nu. Wil je hier meer over weten? Lees dan het boek ‘De kracht van het NU’ van spiritueel leraar Eckhart Tölle.

https://relaxationspas.eu/jacuzzi-warmtepomp/