Simply Relax
Image default
Antiek

Tips om geld te besparen

Door de huidige omstandigheden in Oekraïne en Rusland zijn de gasprijzen flink gestegen. De overheid van Nederland adviseert dan ook om deze zomer zuiniger te leven. Toch voelen veel Nederlanders toch wel de klap die de hoge gasprijzen plotseling met zich mee hebben gebracht. Wil je op geld besparen? Lees dan de onderstaande tips!

Bulk

Het is vaak slimmer om levensmiddelen zoals wasmiddel of shampoo in grotere bulken aan te schaffen. Dat doen dan inderdaad wel een keer pijn aan je portemonnee, maar je gaat er erg lang nog van kunnen genieten. Hetzelfde geld voor eten dat je in de supermarkt koopt. Zorg dat je altijd voor de grotere voordeel verpakkingen gaat en hergebruik de overgebleven ingrediënten voor andere maaltijden. Zo kun je ook besparen op de benzine die je uitgeeft voor elke rit die je maakt naar je lokale supermarkt.

Abonnementen

Veel Nederlanders hebben niet door dat ze over het algemeen best veel dure abonnementen hebben die je beter kunt opzeggen. Zo is de postcodeloterij opzeggen waarschijnlijk een goede zet voor jou. De postcodeloterij opzeggen zorgt ervoor dat je maandelijkse lasten aanzienlijk zullen afnemen. Het meedoen aan de postcodeloterij is sowieso niet slim wanneer je op je geld probeert te letten. Je verliest namelijk vaker geld dan dat je geld wint!

Kleding

Probeer kleding in de outlet of tweedehands aan te schaffen. Sommige mensen gruwelen een beetje van het idee van tweedehands kleding, want het is al gedragen. Toch is het jammer om dit geen kans te geven. Je hebt namelijk vaak tweedehands kleding van erg hoge kwaliteit waar je nog jaren mee kunt doen. Zo zie je dat je bijvoorbeeld tweedehands designer tassen voor een extreem lage prijs kunt aanschaffen. Ze hebben inderdaad misschien wat gebruikssporen, maar dit voegt juist toe aan de vintage flair die nu super populair is!

https://www.123opzeggen.nl/loterij/postcode-loterij/opzeggen