Simply Relax
Image default
Anders

Hookah roken wint aan populariteit

De waterpijp (die ook wel hookah, shisha of nargileh wordt genoemd) wint aan populariteit. Deze vorm van roken komt uit China, India en het Midden-Oosten. Veel mensen vinden het een zeer fijne manier van ontspanning. Of je nu alleen bent of goed gezelschap om je heen hebt, hookah roken staat gelijk aan relaxen. De hookah komt in allerlei culturen veelvuldig voor. Er zijn dan ook allerlei soorten waterpijpen, in de meest uiteenlopende kleuren, maten en uitvoeringen.

Hét merk voor glazen waterpijpen

Het Turkse merk Oduman veegt alle klassieke waterpijpen van tafel. Waterpijp roken is sinds de opkomst van Oduman nooit meer hetzelfde. Dit moderne merk staat voor innovatie en de hookah’s bestaan grotendeels uit glas. Bovendien heeft elk model zijn eigen unieke vorm. De vele extra’s die komen kijken bij de verschillende waterpijpen zorgen voor een sensationele beleving. Zo heb je een matte of doorzichtige variant per model. De kwaliteit is uitstekend. Wanneer je een hookah bestelt, ontvang je een siliconen slang. Tevens zijn de chirurgisch stalen onderdelen prima te reinigen. Elk model heeft een slanghouder en een diffuser aan de stang zitten. Voor een innovatieve hookah met de meest moderne uitstraling en allerlei extra’s moet je dus bij Oduman zijn!

Wat stop jij in je shisha?

Je kunt allerlei soorten rookwaar in je shisha stoppen. Eigenlijk is dit zeer persoonlijk. De ene persoon prefereert gearomatiseerde of niet gearomatiseerde tabak bijvoorbeeld. Een ander gaat voor ‘herbal molasses’, wat eigenlijk een soort vruchten- en kruidenmengsels zijn. Er zijn ook mensen die gewoon wat hasj in hun shisha doen. Dit geeft een intensere smaakbeleving dan de standaard joint. Stoomsteentjes zijn verder ook een prima optie. Deze steentjes hebben geurstoffen die snel verdampen zodra ze verhit worden.

Verschillende soorten kooltjes

Niet enkel de maat en vorm van een shisha zijn persoonlijk, ook de soort kooltjes die gebruikt worden verschillen per persoon. Natuurkooltjes zijn kooltjes zonder chemische stoffen. Je kunt echter ook kiezen voor easy-light kooltjes. Dit zijn kooltjes die wél chemische stoffen hebben. Hierdoor vatten ze snel vlam. Daarnaast bestaan er elektrische kooltjes. Deze worden door een externe verhittingsbron verhit.

https://shishaquality.nl/oduman/